Viljandi kalleim ehitusleping sai allkirjad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silindia Ehituse juht Toomas Perve jälgib, kuidas linnapea Madis Timpson (paremal) annab Esro ehitusdirektor Tõnu Põldmale pildi, mille Paalalinna kooli õpilased joonistasid oma unistuste koolimajast.
Silindia Ehituse juht Toomas Perve jälgib, kuidas linnapea Madis Timpson (paremal) annab Esro ehitusdirektor Tõnu Põldmale pildi, mille Paalalinna kooli õpilased joonistasid oma unistuste koolimajast. Foto: Johan-Kristjan Konovalov

Eile allkirjastasid linnapea Madis Timpson ja osaühingu Silindia Ehitus juhatuse liige Toomas Perve Paalalinna kooli ehituslepingu, mille maht on Viljandis rekordiline, 4,8 miljonit eurot.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul teeb maksumuse kõrval ehituse eriliseks ka tõsiasi, et asutakse korda tegema  linna viimast suurt põhikoolihoonet. «Paalalinna kool pidi Jakobsoni ja Kesklinna kooli järel päris pikalt oma järge ootama. Tahan tunnustada kooliperet, kes on suutnud remondi ära oodata ja kellel seisab ees viimane pingutus koolimaja uuenemise teel,» ütles Timpson pressiteenistuse vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles