Saara Orav ammutas hulga enesekindlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Orav kuulus esimest korda Eesti tennise «Fed Cupi» naiskonda ning näitas enesekindlat ja head mängu.
Saara Orav kuulus esimest korda Eesti tennise «Fed Cupi» naiskonda ning näitas enesekindlat ja head mängu. Foto: Eesti Tennise Liit

Neljapäevast laupäevani Tallinnas asetleidnud «Fed Cupi» Euro-Aafrika tsooni esimese grupi turniiril Eesti naiskonda kuulunud viljandlanna Saara Orav andis oma enesekindla esinemisega tenniseringkondades jutuainet ning kindlasti õigustatult ja positiivses võtmes.

Neljapäeval alistas Eesti tennisenaiskond avamatšis Portugali 2:1, päev hiljem kaotas ta 0:3 tugevale Suurbritanniale ning laupäeval alistas ilma riigi esireketi Anett Kontaveidita mängides viienda koha matšis 2:1 Horvaatia. Saara Orav käis väljakul kõigil kolmel päeval paarismängus ning avas laupäevase Eesti ja Horvaatia matši üksikmänguga.

Neljapäeval pakkus Orav koos Kontaveidiga kodupublikule võitluslikku paarismängu ja tema panus Portugali alistamisse oli märkimisväärne. Matši saatust otsustava kohtumise suutsid eestlannad kahe kiire lõppmänguni läinud setiga võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles