Mulgi uisumaratoni pani kinni saarlane

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaarest Mulgi uisumaratoni 30-kilomeetrilisele distantsile tulnud Kuido Koppel libises üle finišijoone esimesena, kohe tema kannul Sulev Lokk.

Kuido Koppel.
Kuido Koppel. Foto: Elmo Riig

Võitja, kes läks pärast 14 ringi läbimist kohe uuele ringile, rääkis, et ilm oli hea ja uisk libises hästi. See oli kolmas kord, mil ta Mulgi uisumaratonil osales ja esimene kord, kui selle võitis. Samas tunnistas ta, et varem on õnnestunud sõita siledamal jääl.

Kuido Koppeli aeg oli 1.05:38, mis oli teise koha saanud Sulev Lokist sajandiksekundi võrra kiirem. Kolmanda koha teenis kaks minutit aeglasema sõidu eest Ilja Ostsepkov. 

10-kilomeetrisel rahvadistantsil tegi teistele silmad ette 15-aastane jalgpalliklubi Viljandi Tulevik kasvandik Jarmo Randmäe, kes ei pidanud nelja 2,3-kilomeetrise ringi läbimist kuigi raskeks ja andis rajale, mille kallal korraldajad kaks viimast ööpäeva vaeva nägid, hindeks seitse punkti kümnest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles