Suure-Jaani ööuisutamisel jagatakse maailma suusatippude kingitud meeneid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selliste asjade omanikuks võib laupäeval saada igaüks.
Selliste asjade omanikuks võib laupäeval saada igaüks. Foto: Erakogu

Laupäeval kella 18–20 on Suure-Jaani järvejääl õdus spordiõhtu, millele kõiki soovijaid oodatakse tervisekilomeetreid koguma. Järv valgustatakse suurte küünaldega, tehakse lõke ja mängib muusika. Rahvast oodatakse uisutama, kelgutama ja suusatama.

Ettevõtmist korraldavad Vene suusakoondise ratastel määrdebaasi juht Aivar Paas ning Põhja-Sakala vallavalitsuse spordi- ja noorsootöö spetsialist Mati Adamsoniga.

Aivar Paas lubas, et kõigi osalejate vahel loositakse välja asju, mida ta on maailmakarika etappidel käies kuulsatelt suusatajatelt saanud. Kell 19.30 lähevad loosirattasse eri suusakoondiste mütsid ja muud esemed. «Meeneid on USA suusatajalt Oleg Ragilolt, Kanadat esindanud väliseestlaselt Len Väljaselt, meie kuulsuselt Andrus Veerpalult, Šveitsi suusatajalt Dario Colognalt, Venemaa esinumbrilt Sergei Ustjugovilt, norrakalt Knut Nystadilt ja soomlaselt Arto Nieminenilt,» loetles Aivar Paas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles