Viljandi haigla otsib uue projektiga töötajatele preemiaraha maksmise võimalusi

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigla koostööjuht Krista Valdvee (vasakul) ja haigla juht Priit Tampere tunnistasid, et projekt on alles idee tasandil ja sellest on isegi keeruline veel rääkida. Küll on aga selge, et patsiendi nimel koostöö tegemine teenib kõigi osaliste hüvangut.
Haigla koostööjuht Krista Valdvee (vasakul) ja haigla juht Priit Tampere tunnistasid, et projekt on alles idee tasandil ja sellest on isegi keeruline veel rääkida. Küll on aga selge, et patsiendi nimel koostöö tegemine teenib kõigi osaliste hüvangut. Foto: Marko Saarm

Viljandi haigla arutab haigekassaga võimalusi, kuidas luua preemiaraha maksmise korda, mis motiveeriks pere- ja eriarste ning sotsiaaltöötajaid patsiendi nimel koostööd tegema. Projekti puhul luuakse lisaks hoolduskoordinaatori ametikoht.

Lisatasu maksmise vajalikkus on selgunud viimase poolteise aastaga, kui Viljandi haigla koostas koos rahvusvahelise juhtimiskonsultatsiooniettevõttega Civitta Eesti projekti. Sotsiaalministeeriumilt 154 000 eurot saanud eelprojekt peaks kindlustama, et tulevikus pikaaegset ravi vajavad inimesed ravi- ja sotsiaalsüsteemist välja ei kukuks.

Eelprojekti koostamiseks kutsus Civitta koos Viljandi haiglaga töörühmadesse patsientide esindajad ning Viljandimaa tervise- ja sotsiaalteenuste pakkujad, sealhulgas pere- ja eriarstide, omavalitsuste sotsiaaltöötajate, koduõdede, kiirabi, apteekide ja vabakonna esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles