Meeskond minetas Balti liigas edasipääsu võimaluse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga alagrupikohtumises käsipallis mängisid Viljandi HC (sinises) ja Riihimäen Cocks.
Balti liiga alagrupikohtumises käsipallis mängisid Viljandi HC (sinises) ja Riihimäen Cocks. Foto: Marko Saarm

Viljandi käsipallimeeskond pidas nädalavahetusel kodusaalis kaks võitluslikku Balti liiga alagrupiturniiri kohtumist ja sai kirja ühe tabelipunkti. Võimalus pääseda veerandfinaali on nüüdseks aga kustunud.

Laupäeval võõrustas Viljandi HC Balti liiga valitsevat meistrit Soomest Riihimäen Cocksi. Ehkki kohtumine oli võitluslik, tuli tugevalt konkurendilt vastu võtta 24:33 kaotus. 

Peatreener Marko Koksi sõnul suutis meeskond tegelikult päris korralikult mängida. «Tegime hea esituse, eriti kaitseliinis. Veel 44. minutil olime vaid neljaga taga, siis tuli sisse lubamatult palju sundimatuid vigu ja lasime soomlased eest,» kõneles ta.

Viljandi HC koosseisus näitasid suurt resultatiivsust varem sellessamas Soome meistermeeskonnas mänginud Kristo Voika, kes saatis oma endise koduklubi võrku 13 palli, ja Kristo Järve, kes lisas viis väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles