Sakala klubi lükkab suusasarja käima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval algab Viljandi suusasari.
Kolmapäeval algab Viljandi suusasari. Foto: Eveli Peterson

Viljandis toimetava Sakala suusaklubi korraldusel algab homme Viljandi suusasarja neljas hooaeg. Sarja avaetapp saab teoks Holstre-Polli suusastaadioni ringil, kus on kavas ligemale kilomeetrine vabas tehnikas läbitav sprindidistants.

Sakala suusaklubi ellukutsutud sarja eesmärk on klubi eestvedajate sõnul elavdada maakonna murdmaasuusatamist ja pakkuda harrastajatele võimalust end tavapäraste treeningute kõrval ka võistlustel proovile panna. Sarjas osalemine on kõigile prii ning startida tuleb distantsile ajavahemikul kella 18–19. Tänavu on sarja juhendis kirjas kolm etappi.

Esimesel etapil on osalejatel distantsi läbimiseks kolm sooritust ning tulemus läheb kirja kahe kiirema ringi aegade liitmisel.

Sarja kaks järgmist võistlusõhtut on kavandatud 21. veebruarile Viljandi Huntaugu mäe lähistele neljakilomeetrise klassikasõiduna ja kolmas 7. märtsile Holstre-Polli. Mõistagi seab suusaürituse korraldajatele oma tingimused loodus ja nii võib sarja kavva tulla muudatusi. 

Võistlussarja juhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles