Tuleviku noormehed näitasid tugevust

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tristan Aleksandrovi (punases) turniirivõit
Tristan Aleksandrovi (punases) turniirivõit Foto: Elmo Riig

​Nädala eest leidis Põltsamaal taas aset Järvamaa maadluse eestvedaja Mati Sadama ellukutsutud noorte maadlejate mõõduvõtt, millel osalejatel tuleb lisaks maadlusoskusele näidata oma füüsilist võimekust. Auhinnad olid Maalehelt ja Maaspordikeskuselt ning Viljandimaa sportlased teenisid neid omajagu.

Tänavu üheksandat korda teoks saanud turniiril tegid kaasa kadettide ja õpilaste vanuseklassi sportlased. Esimesel võistluspäeval kavas olnud kehalistel katsetel tuli näidata oma osavust ja jõudu viies harjutuses: rippes kätekõverdustes, hoota kaugushüppes, sillas jooksus, nelja joone jooksus ja maadlusnuku heites.

Viljandi spordikooli õpilased andsid oma juhendajatele kinnitust, et on füüsiliselt heas vormis. Kehalistel katsetel olid alates kergematest kehakaaludest parimad Rene Talts (kehakaalus alla 32 kg), Janar Lips (35 kg), Kardo Tamm (38 kg) ja Tristan Aleksandrov (42 kg). Aimar Alksnis (46 kg) teenis viie ala kokkuvõttes teise koha ning Kevin Rainer Suuder (58 kg) oli kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles