Kesklinna kool jätkab suurte seas sarja liidrina

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Roosimägi tuli sarja «10 olümpiastarti» teisel üleriigilisel etapil teiseks nii teivashüppes kui 60 meetri tõkkejooksus. Pilt on tehtud 18. jaanuaril sarja maakondlikul teisel osavõistlusel.
Jane Roosimägi tuli sarja «10 olümpiastarti» teisel üleriigilisel etapil teiseks nii teivashüppes kui 60 meetri tõkkejooksus. Pilt on tehtud 18. jaanuaril sarja maakondlikul teisel osavõistlusel. Foto: Marko Saarm

27. jaanuaril Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis peetud noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» üleriigilisel etapil olid kavas 60 meetri tõkkejooksud, vanemate poiste ja nooremate tütarlaste kaugushüpe ning vanemate tütarlaste ja nooremate poiste teivashüpe.

Vanemate tütarlaste teivashüpe üldisesse punktiarvestusse ei lähe, selle ala tase on aga väga tugev: neli neidu ületas kolm meetrit ja enam. Võitja Carlyn Pukk Pärnumaalt sai kirja koguni 3.41. Meie parimana oli Paalalinna kooli neiu Jane Roosimägi tulemusega 3.11 teine ja Karoliine Käsper Jakobsoni koolist tulemusega 2.61 seitsmes.

Jane Roosimägi tegi ka tugeva tõkkejooksu ja sai ajaga 9,67 kolmanda koha. Kesklinna kooli õpilane Annabel Sarapuu oli sellel võistlusel ajaga 9,74 kuues.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles