«Alfa» tõi viljandlastele medaleid ja rekordeid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnasistide võidukas sõudmisesindus koos treener Ruth Vaariga
Viljandi gümnasistide võidukas sõudmisesindus koos treener Ruth Vaariga Foto: Erakogu

Laupäeval Tallinnas peetud 25. rahvusvaheline sisesõudevõistlus «Alfa» kujunes kaasateinud veerandsajale viljandlasele edukaks. Saagiks saadi kolm individuaalset kulda ning esimest korda koolide võistkondlikul mõõduvõtul startinud gümnaasiumi nais- ja meeskond olid samuti võidukad.

​Viljandi sõudmistreener Ruth Vaar kinnitas, et meie sportlased olid igati tublid: kolme individuaalse ja kahe võistkondliku võidu kõrval tõid nad koju kolm hõbedat ja ühe pronksi. «Aga medalid medaliteks – enamik meie sportlasi sõitis Tallinnas välja oma isikliku rekordi ja see valmistab treeneritele kõige enam head meelt,» lisas ta.

Tänavuse sisesõudmise suurvõistluse kõrgest tasemest andis tunnistust see, et meeste ja naiste konkurentsis eestlastel võita ei õnnestunud. Sealjuures püstitas naiste sõidu võitnud ukrainlanna Olena Burjak uue sisesõudmise 1000 meetri distantsi maailmarekordi 3.04,9.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles