Vilma sein püüab taas tähelepanu (1)

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia seadis Vilma nimega tuntud õppehoone seinale oma suurima välireklaami. Vasakul on näha teine, mullu korraks kunsti pakkunud sein, mis vajab veel korralikku ülevõõpamist.
Kultuuriakadeemia seadis Vilma nimega tuntud õppehoone seinale oma suurima välireklaami. Vasakul on näha teine, mullu korraks kunsti pakkunud sein, mis vajab veel korralikku ülevõõpamist. Foto: Marko Saarm

Viljandi kultuuriakadeemiale kuuluva endise Vilma tootmishoone välissein hakkas kandma õppeasutust tutvustavat reklaami. Teine sein, millele kantud kunstitöö mullu lausa rahvusvahelist kirge tekitas, ootab ühtlasemaks värvimist.

Vilma kõrval olevas kortermajas elav Ilme Mikkor on pahane, et varem ühtlaselt rahulikus toonis seinad on nüüd mõlemad kirjud ning häirivad tema koduaknast avanevat vaadet.

«Olen sügisest saadik kannatanud, et üht seina hakati valgeks võõpama, kuid jäeti töö lõpetamata,» lausus ta. «Kõrval on ilus puhas punane pind, aga nüüd toodi tõstuk kohale ja asuti kahe mehega seda ära rikkuma.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles