Täna õhtul peavad lahingu Viljandi ja Tallinn

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembri keskel alanud meeste käsipalli meistriliiga põhiturniir lõpeb sel nädalal. 14. voorus peab selguma, kumb napsab viimase esinelikukoha, kas Põlva Coop või HC Tallinn. Põlvalased kohtuvad kodusaalis HC Viimsi / Tööriistamarketiga, HC Tallinn sõidab külla Viljandile HC-le.

HC Tallinn ja Viljandi HC kohtuvad täna kell 19 Viljandi spordihoones. Novembris peetud esimeses omavahelises meistrivõistluste põhiturniiri vastasseisus pakkusid need meeskonnad ühe hooaja põnevama etenduse. Lõpplahendus saabus paar sekundit enne lõpuvilet, kui Robert Lõpp viis Viljandi HC iluväravaga 28:27 võidule.

«Kummaline mäng oli see eelmine: ühel poolajal ei õnnestunud miski meil, siis jälle vastastel,» meenutas Viljandi HC peatreener Marko Koks ning avaldas lootust, et kodusaalis suudab meeskond esineda kogu kohtumises nii, nagu esines toona teisel pooltunnil. «Mäng pole tähtis ainult esinelikukohta püüdvale Tallinnale, vaid ka meile. Tahaks kahepunktilist edu Kehra ees säilitada, sest vaheturniiril oleks soov ikka kahe hulgas olla, et otse poolfinaali jõuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles