Pojad võtsid isadele järele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored ettevõtjad tegid ära töö, millest poliitikud olid aastaid unistanud, ning avasid märtsis Viljandis kino. Fotol on vasakul Riho Maisa ja paremal Rauno Tuula.
Noored ettevõtjad tegid ära töö, millest poliitikud olid aastaid unistanud, ning avasid märtsis Viljandis kino. Fotol on vasakul Riho Maisa ja paremal Rauno Tuula. Foto: Marko Saarm

Kui Viljandi volikogu neljapäeval aastapreemiaid jagas, said kinoehitajatest Riho Maisast ja Rauno Tuulast teise põlvkonna aasta tegijad.

Rauno Tuula isa Tauno kuulutati Viljandi aasta tegijaks 1999. aasta tegude eest, mille säravaim osa oli Centrumi kaubanduskeskuse rajamine. Riho Maisa isa Tiit pälvis sama nimetuse 2003. aastal Mainori maja püstitamise eest. Nüüd jõudis tiitel poegadeni, kes hakkasid Centrumi kaubanduskeskuse arendamises kaasa lööma viis aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles