Tüdrukud tegid kodusaalis suurepärase alguse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli U-14 vanuseklassi esimene koosseis (Maria Allik, Miia Liiva, Janelle Leenurm, Maarja Allik, Lisandra Sepp ja Vanessa Teesalu), pärast Viljandis peetud avaetappi.
Viljandi spordikooli U-14 vanuseklassi esimene koosseis (Maria Allik, Miia Liiva, Janelle Leenurm, Maarja Allik, Lisandra Sepp ja Vanessa Teesalu), pärast Viljandis peetud avaetappi. Foto: Erakogu

Eesti võrkpallimeistrivõistluste kõige nooremate, U-12 ja U-14 vanuseklassi avalahingud said teoks 19. jaanuaril Viljandis ning meie spordikooli tüdrukud olid väga tublid.

Mõlemas vanuserühmas peetakse mõõduvõtt minivõrkpallis, milles on veidi vähendatud väljakul korraga viis mängijat. Meistrivõistlused koosnevad kolmest etapist, misjärel selgub lõplik paremusjärjestus finaalturniiril.

U-14 vanuseklassis sõelutakse finaliste viies regioonirühmas ja kolme etapi kokkuvõttes pääseb finaali igast piirkonnast neli edukamat. Viljandimaa kuulub koos Pärnu- ja Saaremaaga Lääne regiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles