Viljandi korvpalliesindus on meistrivõistluste teise liiga vahegrupis pidanud kolm kohtumist ja võitnud neist kaks. Pilt on tehtud tänavusel põhiturniiri mängul.
Viljandi korvpalliesindus on meistrivõistluste teise liiga vahegrupis pidanud kolm kohtumist ja võitnud neist kaks. Pilt on tehtud tänavusel põhiturniiri mängul. Foto: Elmo Riig

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teise liiga vahegrupiturniiril kõige tugevamas, põhiturniiri alagruppide võitjate seltskonnas mängiv BC Viljandi / telliauto.ee meeskond alistas neli päeva pärast võidukat kohtumist kodusaalis võõrsil BC Rapla.

Teisipäeval Raplas mänginud viljandlased alustasid hästi ja võitsid esimese veerandi 24:19. Järgmise kümneminutilise võitlusega loovutasid nad eduseisust ühe punkti ja kolmanda veerandiga andsid liidrirolli käest, kaotades 13:20. Viimase kümneminutilise mänguperioodiga heastasid nad aga selle ning võitsid 15:9 ja kogu kohtumise 71:68.

BC Viljandi / telliauto.ee suuremad skooritegijad olid seekord Rauno Meerits 23, Vaiko Riives 18 ja Taavi Randoja 10 punktiga. Lauapalli hankimises oli üleplatsimees Vaiko Riives, kes võttis 14 kaitselaua- ja seitse ründelauapalli.

Kommentaarid
Copy