Juuniorid tegid hõbedase retke Tuusulasse

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Aas (punases) teenis Eesti ja Soome juunioride meistrivõistlustel hõbemedali. Pilt on tehtud läinud aasta aprillis Viljandi spordihoones peetud turniiril.
Kevin Aas (punases) teenis Eesti ja Soome juunioride meistrivõistlustel hõbemedali. Pilt on tehtud läinud aasta aprillis Viljandi spordihoones peetud turniiril. Foto: Elmo Riig

​Laupäeval Soomes Tuusulas peetud Eesti ja Soome ühistel vabamaadluse meistrivõistlustel oli Viljandi Tuleviku klubi esindatud kaheksa sportlasega. Kõik nad jõudsid küll punktikohale, kuid ühtegi tiitlit koju tuua ei õnnestunud.

Tääksi spordiakadeemias harjutav Kevin Aas alustas kehakaalus alla 92 kg kindla võiduga põltsamaalase Mario Silla üle. Teine vastasseis samuti põltsamaalase, Samuel Axel Maikaluga lõppes enne normaalaja lõppu tema kindla paremusega ja lubas ta esikohamatšile.

Seal oli Kevin Aasa vastane Eesti juunioride Kreeka-Rooma maadluse koondise liige Hannes Välis Märjamaa klubist Juhan. Paraku suutis Välis oma maadlusstiili meie sportlasele liialt peale suruda ning too pidi 2:5 punktikaotust tunnistama ja leppima hõbemedaliga.

Kolga-Jaani maadleja Kenert Tamm tegi kahe riigi ühistel meistrivõistlustel kaasa kaalus alla 97 kg. Alustas ta ülekaaluka võiduga tallinlase Christopher Õuna üle ja teises kohtumises alistus talle Soome maadleja Patrik Varteva samuti ülekaalukalt. Ka selle võistluskaalu finaalis olid Soomes vastamisi eestlased. Kenert Tamm pidi otsustavas vastasseisus 4:14 alla vanduma Tallinna noormehele Roland Laipaigale ja rahulduma samuti hõbemedalisti seisusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles