Karl Toom: üheksast pealeviskest tabasin kaheksa (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Toom
Karl Toom Foto: Erakogu

Sel ajal kui Saksamaa kaks tugevamat käsipalliliigat on Horvaatias peetavate Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri tõttu pausil, käivad kolmandas liigas mängud täie hooga. Viljandimaa mees Karl Toom ja TV 1893 Neuhausen vahetasid talvepausil peatreenerit, kuid uue juhendaja Siniša Mitranici käe all kaotasid nad laupäeval 24:31 VfL Pfullingenile ja pühapäeval 30:34 HC Oppenweiler/Backnangile.

Karl Toom jäi avamängus nullile, ent tegi teises kohtumises võimsa etteaste, visates selle teisel poolajal tosina minuti jooksul kaheksa väravat. See tähistab tema hooaja isiklikku rekordit. Edulugu lõppes aga kiirelt, kui kohtunikud eestlase platsilt eemaldasid. «Kaheldav punane – kaitses läks käsi kogemata vastu vastase nägu. Pigem antakse sellise eest kaks minutit,» arvas noor mängumees ise.

«Sain avapoolaja lõpus väljakule ja mängisin vahetuseta punase kaardi saamiseni. Üheksast pealeviskest tabasin kaheksa ja üks tabas latti,» vahendas sportlase sõnu käsipalliliidu pressiteenistus. «Mitranic on minu jaoks siin klubis juba kuues treener, aga tundub asjalik. Ainus asi, et mängime 3-2-1-kaitset, mida ma pole kunagi proovinud. Nii läheb kohanemisega natuke aega.»

Armi Pärt ja Schwerini Mecklenburger Stiere alustasid aastat 30:26 võiduga endisaegade Saksa DV ja Euroopa tippklubi Rostocki HC Empor üle, kuid kaotasid nädal hiljem napilt, 31:32, TSV Altenholzile. Väravaid läks Eesti koondise joonemängijale neis mängudes kirja vastavalt neli ja üks. Stiere asub 3. liiga põhjatsoonis 19 punktiga neljandal kohal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles