Käsipallurid tulid Leedust tagasi ühe punktiga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kohtusid viljandlased Klaipėdas Leedu meistermeeskonna Klaipėda Dragūnasega, keda nad septembris suutsid kodusaalis võita. Seekord tuli meie meeskonnal vastu võtta kaotus.
Laupäeval kohtusid viljandlased Klaipėdas Leedu meistermeeskonna Klaipėda Dragūnasega, keda nad septembris suutsid kodusaalis võita. Seekord tuli meie meeskonnal vastu võtta kaotus. Foto: Marko Saarm

Nädalavahetusel teoks saanud võistlusreis Leetu andis Viljandi käsipalluritele Balti liiga turniiritabelisse ühe viigiga teenitud punkti ning meeskonna võimalused alagrupist edasi pääseda kahanesid õhkõrnaks.

Balti liiga A-alagruppi, millesse Viljandi HC kuulub, juhib praegu täisedu, 12 punktiga tiitlikaitsja Riihimäen Cocks. Talle järgnevad Dobele ZRHK Tenax ja Klaipėda Dragūnas kaheksa ning VHC Šviesa seitsme punktiga seitsmest mängust. Viljandi meeskonnal on kolm punkti, aga järelejäänud kolme kohtumise seas on vastasseis pikka aega võitmatuna püsinud Cocksiga. HC Kehra / Horizon Pulp & Paperil on kirjas kaks punkti, ent ees veel neli mängu.

Pühapäeval Vilniuses VHC Šviesaga kohtudes näitas Viljandi HC võitluslikku vastupanu, ent nagu ütles juhendaja Marko Koks, pole meeskond veel sellises vormis, mis võimaldaks ilusat ja lõbusat käsipalli mängida.

«Paljude asjadega saime hästi hakkama, kaitse ja kogu taktikaline plaan toimisid, võitlusvaim oli suurepärane, Rasmus Ots tegi hea partii väravas, ent meie rünnak jätab endiselt soovida. Sergei Rodjukovi kasutasime tema eile saadud käevigastuse tõttu ainult kaitses, mis võttis rünnates ühe käigu vähemaks,» vahendas Viljandi meeskonna juhendaja kommentaari Balti liiga pressiteenistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles