Kolga-Jaani lõviklubi võimaldab tragidele noortele stipendiumi (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LC Kolga-Jaani

Maailma suurima heategevusorganisatsiooni liikmeskonda kuuluv Lions Club Kolga-Jaani on Viljandimaa noortele mõeldes välja kuulutanud märkmisväärselt kopsaka fondiga stipendiumikonkursi.

LC Kolga-Jaani on kolmest Viljandimaa lõviklubist staažikaim ja ühendab 23 tegusat meest. Klubi presidendi Anmar Pihlaku sõnul on kõik nad stipendiumifondi andnud oma panuse nii materiaalselt kui ka klubilise tegevuse kaudu.

Nüüd on klubi otsustanud välja anda viis eri suurusega stipendiumi kogusummas 2750 eurot. Suurim neist on 1000 ning ülejäänud 750, 500, 300 ja 200 eurot.

Anmar Pihlak selgitas, et taotleja peab olema Viljandimaa elanikeregistris olev 18-aastane või noorem üldharidus- või kutsekooli õpilane. Stipendiumi eesmärk on toetada tegusate noorte häid ideid, olgu selleks siis uue muusikariista või spordivahendi soetamine, kunstinäituse või ürituse korraldamine.

«Taotleja põhjenduses võib aga olla kas või hea ideega äriplaan – noorel inimesel jääb ju algkapitali vajaka,» lisas Pihlak. «Meie peamine eesmärk on olla abiks tegusatele noortele. Kui on hea mõte või unistus, tasub meile endast kindlasti märku anda.»

Klubi ootab stipendiumitaotlusi jaanuari viimase päevani. Asjast huvitatul tuleb täita kaks tingimust: vaadata LC Kolga-Jaani Facebooki-lehte, hakkata selle jälgijaks, jagada postitust ehk stipendiumi üleskutset oma ajajoonel ning saata e-posti aadressil anmar@vortsjarv.com taotlus. See peab sisaldama ülevaadet taotleja senistest tegemistest, ideest ja eesmärgist ning mõistagi peab see sisaldama kontaktinfot.

Anmar Pihlak
Anmar Pihlak Foto: Elmo Riig

Stipendiumi saajad kuulutatakse Anmar Pihlaku sõnul välja maikuus.

«Ehkki meie klubi koondab suuresti Kolga-Jaani piirkonna mehi, ootame taotlusi kõigilt Viljandimaa noortelt,» rõhutas ta.

Lions Club Kolga-Jaani on tegutsenud alates 1994. aastast ning on selle aja jooksul olnud paljude heategevuslike ettevõtmiste algataja, teostaja või abiline.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles