Mehed korjasid sammu sättides oodatud võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond alustas tihedat mänguperioodi võiduga Coop Põlva vastu. Lähema seitsme päeva vältel peab ta neli kohtumist, neist kaks on täna ja homme Leedus.
Viljandi HC meeskond alustas tihedat mänguperioodi võiduga Coop Põlva vastu. Lähema seitsme päeva vältel peab ta neli kohtumist, neist kaks on täna ja homme Leedus. Foto: Marko Saarm

Pärast ligi kuu aega väldanud talvepuhkust võttis Viljandi HC esindus Eesti käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri 12. voorus rabeda mängu järel kindla võidu Coop Põlva meeskonna üle. See vastasseis võimaldas viljandlastel kinnistada treeningutel harjutatud liikumisi ja teha põgus enesekontroll enne kaht Leedus peetavat Balti liiga alagrupikohtumist.

​Neljapäeval Põlva Mesikäpa hallis asetleidnud kohtumise avapoolajal sai Viljandi HC üheväravalise kaotuse, ent teisel poolajal õnnestus see 28:22 võiduks pöörata.

Peatreener Marko Koks tunnistas, et mäng oli küll rabe, ent kaotamise hirmu ta ei kogenud. «Seda, et meie mäng ei suju oodatult, võis ju pärast pikka võistluspausi arvata ja tegelikult pelgasin ma, et tuleb hullem esitus, kui pakkusime,» kõneles ta.

Juhendaja ütlemist mööda oli seekord rohkem muret rünnakul, mis kippus kokku jooksma, eriti mängu esimeses pooles. «Teisel poolajal oli mängurütm parem, pakkusime rünnakul erinevaid ja ka edukaid lahendusi ning saime kinnistada treeningutel õpitud liikumisi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles