Põhja-Sakala vald otsib auhinna väärilisi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastemõisa rahvamajas saab märtsis teoks Põhja-Sakala valla isetegevuslaste pidu.
Vastemõisa rahvamajas saab märtsis teoks Põhja-Sakala valla isetegevuslaste pidu. Foto: Leili Kuusk

10. märtsil on Vastemõisa rahvamajas Põhja-Sakala valla isetegevuslaste pidu, kus traditsiooniliselt tunnustatakse valla tublimaid kultuuritegijaid. Seekord on Suure-Jaani lauljatele, tantsijatele ja pillimeestele lisandunud isetegevuslased Kõo, Kõpu ja Võhma piirkonnast.

Põhja-Sakala vald ootab kõigilt 16. veebruarini ettepanekuid, kellele anda neli Põhja-Sakala valla 2017. aasta kultuuripreemiat ja kellele kultuuri elutöö preemia.

Kultuuri aastapreemia antakse neljale isikule või isikute ühendusele, kelle tegevus kultuuri valdkonnas on eelmisel aastal silma paistnud. Kultuuri elutöö preemia antakse isikule, kes on aastaid panustanud piirkonna kultuurielu edendamisesse, kelle tegemisi on märgatud ning keda peetakse tunnustamise vääriliseks.

Ettepanekud vaatab läbi vallavalitsuse moodustatud komisjon, preemia saajad kinnitab vallavalitsus.

Põhjendatud ettepanek tuleb saata Põhja-Sakala vallavalitsusele Lembitu puiestee 42, 71502 Suure-Jaani, Viljandimaa või e-posti aadressil pohja-sakala@pohja-sakala.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles