Stipendiumi pälvisid Lauri Elur ja Illimar Loigo

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik treenerite otsusega määrati tänavune Eesti jalgpalli liidu (EJL) väljaantav noormängija stipendium Tuleviku kasvandikele Illimar Loigole ja Lauri Elurile, kirjutab jalgpalliklubi oma kodulehel.

Noormängija stipendiumi hakati välja andma möödunud aastast. Sellega toetatakse andekaid noormängijaid ning luuakse neile koduklubides jalgpallile pühendumiseks parimad tingimused. Pikemas perspektiivis on stipendium Eesti jalgpalli meistriliiga professionaalsemaks muutumise huvides.

Stipendiaat saab alaliidult esimesel aastal 400, teisel 500 ja kolmandal 600 eurot toetust kuus. 2019. aastal lisandub veel kaks stipendiaati.

Viljandi Tuleviku spordidirektori Sander Posti sõnul ei olnud tänavuste toetusesaajate väljaselgitamine raske. «Illimar Loigo murdis end juba mullusel hooajal esindusmeeskonda, kogus jõuliselt mänguminuteid ning näitas head mängu. Otsus üks stipendiumidest just Illimarile anda, et tema arengut veelgi hoogustada, oli igati loogiline,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles