Kriisikomisjon arutas Viljandi riskikohti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi raekoda.
Viljandi raekoda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeval kogunenud Viljandi kriisikomisjon arutas lähema aja tööplaani ja sai ülevaate Viljandi Veevärgi kavandatavatest arendustöödest.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul kutsus ta komisjoni kokku, sest ta ise on ametis uus ja paljud komisjoni liikmed on vahetunud. «Otsustasin korraldada ühise kohtumise, mille eesmärk oli eelkõige saada üldine ülevaade ning viia inimesed ühisesse inforuumi. Meie komisjoni ülesanne on ennetada riske ja teha kõik võimalik, et need ei realiseeruks,» selgitas linnapea.

Eraldi arutati kohtumisel Viljandi Veevärgi veebruari ja märtsi tööplaani, mis näeb ette linna veevarustust juhtivate seadmete väljavahetamist. Tööde käigus võib ette tulla ajutisi veekatkestusi.

Viljandi kriisikomisjon koguneb korraliselt kaks korda aastas ning jälgib ja analüüsib kriisireguleerimise süsteemi, sealhulgas hädaolukordadeks valmistumist ja elutähtsate teenuste toimepidevuse tagamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles