Algas korvpallimeeskondade kirjapanek maakonna meistrivõistlustele

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna korvpalli meistrivõistluste avapall visatakse mängu veebruari esimesel nädalavahetusel.
Maakonna korvpalli meistrivõistluste avapall visatakse mängu veebruari esimesel nädalavahetusel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ka tänavu tulevad Viljandimaa korvpalli meistrivõistlused ja maakonna parim meeskond selgub mõne kuu pärast.

Veebruari esimesel nädalavahetusel avapaugu saavad võistlused on kas Kesklinna kooli palliplatsil või spordihoones. See on ka üks võistluse tähtsamaid muudatusi, sest need kohad on mugavamad kui varasem võistlusplats spordihoone vanas majas. 

Registreerimine on avatud juba paar päeva. Veel pole ühtegi kirjalikku kinnitust, kuid suurt huvi on korraldaja Valter Vaha sõnul üles näidanud kuus või seitse meeskonda ning lõpuks võiks neid rivis olla 10–12. Peamiselt oodatakse mängima huvilisi Viljandimaalt, kuid osaleda pole keelatud ka naabritel. 

«Küsimargi all on näiteks Põltsamaa ja mõni teine veel,» tähendas Vaha. Mängude taset võib tema arvates hinnata selliseks, et nendest saavad rõõmu tunda nii amatöörid kui ka tegevsportlased, kes võtavad osa näiteks Eesti teisest või esimesest liigast. 

Viimastel aastatel on Viljandimaal tiitli eest palli rebinud Kolga-Jaani, AP Mets, Hansa Ilutulestikud, Mõisaküla ja Männimäe külalistemaja meeskond. Mullu läks esikoht AP Metsale.

Meistrivõistlustel osalemiseks saab meeskonda kirja panna 25. jaanuari pärastlõunani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles