Spordikooli poisid lõpetasid tubli kolmanda kohaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli käsipallimeeskond saavutas kahel nädalavahetusel kodulinnas peetud Eestimaa spordiliidu Jõud meistrivõistlustel kolmanda koha.
Viljandi spordikooli käsipallimeeskond saavutas kahel nädalavahetusel kodulinnas peetud Eestimaa spordiliidu Jõud meistrivõistlustel kolmanda koha. Foto: Meelis Heli

Olgugi et Eestimaa spordiliidu Jõud noorte käsipallimeistrivõistluste kolmandat kohta otsustavas vastasseisus läinud pühapäeval Viljandi spordihoones tegi Viljandi spordikooli esindus HC Tallinnaga 13:13 viigi, kuulus turniiri pronks viljandlastele.

2004. aastal sündinud noormeeste tiitlivõistlustel osales 11 võistkonda ja võitja selgus kahe etapi järel. Esimene mängiti Viljandis juba oktoobris ja teine sai teoks siinsamas läinud nädalavahetusel.

Mõlemal etapil olid võistkonnad jagatud kahte alagruppi. Nende võitjad kohtusid hiljem esikoha- ning teise koha omanikud pronksimängus. Viljandi spordikool lõpetas mõlemal etapil oma alagrupis teisena: oktoobris jäi ta alla SK Tapale ja läinud nädalavahetusel Põlva Spordikooli esimesele meeskonnale. Kaks viimati nimetatut olid mõlemal osavõistlusel ka finaalivastased ning põlvalastele ei valmistanud võidu vormistamine kummaski mängus suuri raskusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles