Viljandile terendavad uudsed tenniseväljakud

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maikuu keskpaigaks kerkib maatasa lükatud vana amortiseerunud tennisemaja asemele uus koos kuue tenniseväljakuga. Kompleksi ehituse üks eestvedajaid Mark Orav viitab uue maja asukohale.
Maikuu keskpaigaks kerkib maatasa lükatud vana amortiseerunud tennisemaja asemele uus koos kuue tenniseväljakuga. Kompleksi ehituse üks eestvedajaid Mark Orav viitab uue maja asukohale. Foto: Marko Saarm

Mark Orava ja Ott Ahoneni juhitava osaühingu Tennisekeskus eestvedamisel kerkib tänavu Viljandi järve äärde Baltimaade uudseima lahendusega, mugava ruumika maja ja kuue väljakuga tennisekompleks, millest võib kohalike tenniseedendajate sõnul kujuneda oluline sise- ja välisturismi edendaja.

Kui varem sai Viljandi järve ääres tennist mängida neljal saviliivkatte ja ühel asfaltkattega platsil, siis tuleval suvel peaks siin olema kuus uudse ClayTech-kattega väljakut.

«See on meie jaoks uus tehnoloogia: need on peaaegu hooldusvabad liivaväljakud,» lausus Mark Orav ning täpsustas, et niisuguse katte eelis on suur vee läbilaske võime. «See kuivab tunduvalt kiiremini kui tavaline liivaväljak.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles