Fotod: Viljandimaal jäid viis meest sõnnikuhoidla ehitusel varingu alla (2)

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Sürgavere külas asuvas farmis jäid täna vedelsõnnikuhoidla ehitusel viis meest varingu olla, neist kolm toimetati haiglasse. Kaks meest olid kella 13ks juba haiglast kodusele ravile saanud.

Päästjad said väljakutse Sürgavere Suurfarmi kinnistule kell 9.42. Väljakutse järgi varises vedelsõnnikuhoidla betooniseinte ehitusel raudarmatuur ehitustööliste peale.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles, et objektil töötas kokku kuus meest. Päästjate saabumise ajaks olid mehed armatuuri alt kätte saadud.

Üks meestest sai varingu alt ise välja. Koos teise mehega, kes varingu alt pääses, tõsteti armatuur kraana abil üles ning neli meest said varingu alt enne päästjate saabumist välja. Kiirabi viis haiglasse kolm tõsisemalt viga saanud meest.

Politsei kiitis sündmuspaigas ehitajat, kes ei jäänud politseid ja kiirabi ootama, vaid asus ise kohe varingu alla jäänud kaaslasi päästma, haaras ketaslõikuri ja hakkas sellega armatuuri lõikama, et meeste pealt pinget maha võtta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles