Viljandimaa suusataja jõudis pjedestaalile

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algo Kärp oli kogu sõidu liidrite seas, kuid finišiheitluses jäi ta kahele konkurendile alla.
Algo Kärp oli kogu sõidu liidrite seas, kuid finišiheitluses jäi ta kahele konkurendile alla. Foto: Tairo Lutter

Eesti suusatamise meistrite selgitamisel jõudis Viljandimaa suusataja Algo Kärp suusavahetusega sõidus esikolmikusse. Võistluse kolmandana lõpetanud Kärp oli Eesti meistrivõistluste arvestuses teine.

Teist päeva järjest võidutses Haanjas peetud Eesti meistrivõistlustel Andreas Veerpalu. 1,7 sekundiga kaotas talle 30 kilomeetri pikkusel distantsil Hiina suusataja Jincai Shangi. Kolmandana lõpetanud Kärp kaotas võitjale 5,1 sekundiga.

Edu järgmise mehe ees oli juba selge, sest neljandana finišisse jõudnud Alvar Johannes Alev kaotas võitjale 17,8 sekundiga.

Olümpiakohta Kärp pühapäevase sõiduga ei kindlustanud. See pole ka kindel nädalalõpul kahekordseks Eesti meistriks tulnud Veerpalul. Järgmisel nädalalõpul võistlevad suusatajad Planicas maailma karikavõistluste etapil ning seal oleks hea sõiduga võimalik olümpiapilet välja sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles