Sadakond autot ja ATV-d kihutas Raassillal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tarvastu karikasarja esimene rallikrossi etapp tõi kokku tavapäraselt nii palju sõitjaid, kui korraldajad suutsid rajale lubada. Pisut alla saja osaleja on talvise päeva piir, sest rohkemate võistlejate puhul lõppeks võistlus alles pimedas.

«Tänavu on meil oma karikasarjas kuus etappi,» selgitas võistluste üks peamisi korraldajaid Gabriel Vaarman. «Kolm etappi teeme talvel ja kolm suvel.»

Talietappidel tuleb Vaarmani sõnul eriti hästi välja sõitjate oskused ning auto võimsus mängib väiksemat rolli. Seepärast on ka karikasarja kokkuvõttes tihti nii, et mõned osalejad koguvad rohkem punkte talvel ja teised suvel.

Seda, et paar päeva enne võistlust jõudsid pärale miinuskraadid ning võistluspäeval näitas termomeeter kaheksat miinuskraadi, pidas Vaarman suurepäraseks. See tähendas, et rada pidas terve päeva kindlalt vastu ega vajanud vahepeal parandamist ning võistluse sai läbi viia talvistes oludes, üsna libeda rajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles