Pakaselist ilma jätkub järgmise nädala lõpuni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakane loob imelisi vaatepilte ja võib kaasa tuua tüütu tõve.
Pakane loob imelisi vaatepilte ja võib kaasa tuua tüütu tõve. Foto: Elmo Riig

Langema hakanud õhutemperatuur püsib korralikus miinuses peaaegu terve järgmise nädala, prognoosib ilmateenistus.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 1–5 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –5 kuni –10 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3–8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni –7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm temperatuuriga –6 kuni –12 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul kuni 12 meetrit sekundis ning külmakraadid jäävad kolme ja kaheksa kraadi vahele.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kagutuul tugevneb ning küündib puhanguti 17 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus –6 kuni –12 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm ning puhub endiselt vali kagutuul. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni –7 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles