Olümpiale tikkuvatel sportlastel on ees ärevad sõidud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp loodab Eesti meistrivõistlustel endast murdmaakoondise peatreenerile jõuliselt märku anda ja kvalifitseeruda veebruaris ees ootavale taliolümpiale.
Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp loodab Eesti meistrivõistlustel endast murdmaakoondise peatreenerile jõuliselt märku anda ja kvalifitseeruda veebruaris ees ootavale taliolümpiale. Foto: Sille Annuk / Postimees

Vähem kui kuu aja pärast algavateks tali­olümpiamängudeks vormi timmival Viljandi suusaklubi mehel Algo Kärbil on selg vastu seina: et pääseda Lõuna-Koreas peetava spordipeo 50 kilomeetri klassikasõidu starti, tuleb hankida vähemalt üks koduste tiitlivõistluste kuld. Valikus on suusavahetusega distants ja 15 kilomeetrit vabatehnikas.

Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistluste esimesed medalid jagatakse välja sel nädalavahetusel, Otepää asemel Haanjas. Homme on kavas vabatehnikas 15 kilomeetri sõit ja pühapäeval suusavahetusega mõõduvõtt.

Enam klassikamehena tuntud Algo Kärp kinnitas, et Eesti meistri tiitel on üks eeldus pääseda taliolümpiale, kuhu minejate nimekiri läheb lukku järgmise nädala lõpul pärast Sloveenias Planicas peetavat maailmakarikavõistluste etappi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles