Pöördlava vaigistatakse garantiiremondiga

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatrile 2,5 miljonit eurot maksma läinud pöördlava, mille paigaldas Hollandi firma Trekwerk, läheb suvel garantiiremonti.
Ugala teatrile 2,5 miljonit eurot maksma läinud pöördlava, mille paigaldas Hollandi firma Trekwerk, läheb suvel garantiiremonti. Foto: Elmo Riig

​Mullu uuendatud Ugala teatri pöördlava teeb töötades nii palju müra, et seda on kuulda esiridadesse, ning läheb suvel garantiiremonti.

Ugala teatri avalike suhete juht Mari Nurk rääkis, et peale selle, et pööreldes tekib müra, valmistavad muret elektroonikaseadmete veateated. Tema sõnul on teatrimaja ehitust juhtinud Riigi Kinnisvara aktsiaselts jõudnud ekspertide abiga ja lavaseadmete põhjaliku analüüsi järel võimalike lahendusteni, kuidas vigu kõrvaldada. 

Mari Nurk kinnitas, et lahenduste leidmisel teeb Riigi Kinnisvara koostööd lavatehnoloogia valmistanud Hollandi firmaga Trekwerk ning suvel seisab ees lava garantiiremont. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles