Sakala etapivõidu võttis kaasa Venemaa mees

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennise karikasarja finaalis pühapäeval kohtusid Artūrs Reinholds (vasakul) Lätist ja Nikita Artjomenko Venemaalt.
Lauatennise karikasarja finaalis pühapäeval kohtusid Artūrs Reinholds (vasakul) Lätist ja Nikita Artjomenko Venemaalt. Foto: Erakogu

Pühapäeval peetud Sakala lauatenniseklubi karikasarja neljandal etapil, Joola auhinnavõistlusel osales 136 mängijat. Finaalis kohtusid Läti edetabeli teine number Artūrs Reinholds ja Venemaa reitingutabeli 25. mees Nikita Artjomenko. Viimati nimetatu oli turniiri võitjat otsustavas matšis neljas setis vastasest selgelt parem.

Neljanda etapi kolmanda koha sai teine Venemaa mängija Pjotr Fedotov, kes on kodumaal reitingutabelis 30. kohal. Fedotov teenis pronksi, kui oli 3:1 alistanud Eesti meeste reitingutabeli seitsmenda, Aleksei Nikonorovi.

Tugeva tasemega rahvusvaheline võistluspäev Viljandi spordihoones pakkus palju põnevaid kohtumisi. Kahjuks jäid seekord võistluselt eemale kaks Sakala klubi tugevamat meest: Rivo Saaremäe haiguse ja Mihkel Pae õpingute tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles