Marianne Pedak säilitas sarjas liidrirolli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Viljandi spordihoones asetleidnud lauatenniseliidu laste suure auhinna võistluse etapil osales 148 mängijat Eestist, Lätist, Leedust, Soomest ja Venemaalt. Meie mängijatel seekord kahjuks väga hästi ei läinud ja parimaks tulemuseks jäi Marianne Pedaku seitsmes koht võistlusklassis T-11.

Viljandi spordikooli noortetreener Kert Villems ütles võistluspäeval, et traditsiooniliselt on talvisel koolivaheajal lastesarja etapil rohkearvuliselt esindatud naaberriigid ja konkurents on eriti tugev. «Parema õnnestumise korral oleks Marianne võinud omas võistlusklassis jõuda ehk nelja sekka, aga et sellest kõrgemat kohta saada, oleks tarvis juba suurt eneseületamist,» kõneles ta.

Nelja etapi kokkuvõttes on Marianne Pedak T-11 klassis liider ja tal on 188 punkti. Teine on Maria Žavrankova (LTK Narova) 180 punktiga ja kolmas Margarita Belozor (Venemaa) samuti 180 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles