Arendajate põuda kesklinnas põhjustavad karmid nõuded (1)

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaraarendaja Raul Alliksaare sõnul jäävad Posti tänavale kaks kokku 56 korteriga elamut ehitamata parkimiskohtade nõude ja sellest tuleneva korterite arvu vähenemise tõttu.
Kinnisvaraarendaja Raul Alliksaare sõnul jäävad Posti tänavale kaks kokku 56 korteriga elamut ehitamata parkimiskohtade nõude ja sellest tuleneva korterite arvu vähenemise tõttu. Foto: Arhitektuuribüroo Proge

Kahekümne aasta jooksul võib Viljandi kesklinnas uusarendusi üles lugeda kahe käe sõrmedel. Hiljuti seiskus kahe kortermaja rajamine Posti tänav 9 krundile, põhjuseks arendaja ja linna erimeelsused.

Raul Alliksaar
Raul Alliksaar Foto: Peeter Kümmel

Mullu kiitis Viljandi linnaarhitekt heaks plaani rajada Posti tänav 9 krundi hoovi kolmekorruseline elamu, aga kaht kokku 56 korteriga uusarendust planeerinud ärimees Raul Alliksaare (pildil) sõnul jäi mõte katki piirangute ning linnavalitsuse vähese vastutulelikkuse tõttu. Nimelt näeb norm Viljandi kesklinnas ette vähemalt ühe parkimiskoha korteri kohta, aga Alliksaar oli planeerinud neid 29.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles