Viljandi jalgpallikasvandik võtab ohjata valitseva meistri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist pärit Jürgen Henn asub Eesti valitseva meistermeeskonna Tallinna FC Flora peatreeneriks.
Viljandist pärit Jürgen Henn asub Eesti valitseva meistermeeskonna Tallinna FC Flora peatreeneriks. Foto: Raul Mee

Möödunud hooajal rohevalged meistritiitlini tüürinud Arno Pijpersi lahkumise järel asub FC Flora esindusmeeskonna peatreeneri kohale senine abitreener Jürgen Henn, andis reedel teada FC Flora pressiteenistus.

Läinud hooaja eel selgitas FC Flora president Pelle Pohlak, et nad seisid silmitsi valikuga, kas jätkata noore peatreeneriga või palgata kogenud juhendaja, ning valik langes kogenud juhendaja kasuks. Nüüdseks on selge, et uuel hooajal asub FC Flora esindusmeeskonna peatreenerina ametisse mullu Pijpersi kõrval abitreenerina tegutsenud 30-aastane Viljandist pärit Jürgen Henn.

«Jürgen oli peatreeneri kohale selge favoriit juba aasta tagasi ja mul on hea meel, et nüüd langesid mõlema osapoole soovid ja mõtted kokku. Oleme viimaste aastatega kasvatanud klubi jalgpallilist kultuurikihti ja Jürgen on selle hea näide,» rääkis klubi president Pelle Pohlak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles