Viljandimaa poisid trügisid Põlvas auhindadele

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa poisid Jürgen Lips (punases) ja Kevin Müür kohtusid Põlva lahtistel meistrivõistlustel finaalis ning teist turniiri järjest lõppes treeningukaaslaste mõõduvõtt 6:6 viigiga. Detsembris Viljandis peetud Martin Kleini mälestusvõistlustel teenis selle tulemusega võidu Kevin Müür, seekord osutus võitjaks Jürgen Lips.
Viljandimaa poisid Jürgen Lips (punases) ja Kevin Müür kohtusid Põlva lahtistel meistrivõistlustel finaalis ning teist turniiri järjest lõppes treeningukaaslaste mõõduvõtt 6:6 viigiga. Detsembris Viljandis peetud Martin Kleini mälestusvõistlustel teenis selle tulemusega võidu Kevin Müür, seekord osutus võitjaks Jürgen Lips. Foto: Jaanek Lips

​Eesti maadluses on juba pikaajaline traditsioon, et uut võistlusaastat alustavad Põlva lahtised vabamaadluse meistrivõistlused. Tänavu osales neil ka neljaliikmeline Viljandi spordikooli esindus ning sai saagiks kaks kuldmedalit, ühe hõbemedali ja ühe pronksmedali.

Hooaja avavõistlusel tegid Eesti noorte kõrval kaasa ka Soome ja Läti vabamaadlejad.

Kõige kergemas kehakaalus alla 23 kg võistles ainult kolm poissi, kes kõik pidid omavahel mõõtu võtma. Jürgen Lips seljatas avaringis järvamaalase Steven Iljini, olles eduseisus 10:0. Võhma noormaadleja Kevin Müür seljatas samuti järvamaalase, aga tema tegi seda juba maadlusaja avaminutil. Seega jäi esikoha selgitamine Viljandi spordikooli treeningukaaslaste omavaheliseks asjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles