Väikeste vallalehtede asemele tuleb kolm suurt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem oli peaaegu igal omavalitsusel häälekandja ning pärast valdade liitumist need ühinesid. Nii sai Tarvastu Teatajast osa suurvalla ajalehest Viljandi Valla Teataja.
Varem oli peaaegu igal omavalitsusel häälekandja ning pärast valdade liitumist need ühinesid. Nii sai Tarvastu Teatajast osa suurvalla ajalehest Viljandi Valla Teataja. Foto: Elmo Riig / Tõnno Habicht

Kui põhjasakalalased on juba esimese ühise lehe Leole välja andnud ja Viljandi vallavalitsuses peeti veel üleeile tuliseid vaidlusi oma lehe ilme üle, siis mulgid veel otsustavad, mis nimega leht kuu lõpus välja anda.

«See on nüüd kokkuleppe küsimus, kas lehe nimeks saab Mulgi Teataja, Mulgi Valla Teataja, Mulgi Sõnumid või midagi veel,» ütles Mulgi vallavanem Peeter Rahnel. Materjal pannakse tema sõnul kokku piirkonniti, aga piirkodade järgi lahterdamist lehes ei tule. «Püüame seda integreerida ja ikka valdkondade kaupa liigitada, et oleks haridustemaatikat ja kultuuri ning midagi nii noorsoole kui eakatele.»

Varem Karksi Sõna toimetanud Mare Torim rääkis, et tal on valla­vanemaga juttu olnud, et edaspidi kogub ta umbes paari lehekülje jagu kohalikku infot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles