Pühapäeval jagatakse võrkpallimedalid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meeste ja naiste võrkpalli meistrivõistluste medaliste selgitavad kohtumised. Finaalipäev algab kell 11.30 sealsamas naiste turniiri viiendat ja kuuendat kohta selgitava kohtumisega, kui vastamisi lähevad Kõpu ja Viljandi.
 


Detsembris kuue naiskonna osavõtul alanud meistrivõistlustel jõudsid finaali Suure-Jaani ja Tarvastu, kolmanda ja neljanda koha omanikku asuvad pühapäeval selgitama Saarepeedi ja Abja/Halliste naiskond.

Meeskondi osales tänavu vaid neli ning nemad selgitasid finalistid ühepäevase mõõduvõtuga 24. aprillil Kärstnas. Finaali jõudsid Pärsti ja Tarvastu, pronksi eest lähevad kokku Spordikool ja Männimäe.

Finaalipäev Viljandi spordihoones algab homme kell 11.30. Naiste esikohakohtumine on kell 14.30 ning meeskonnad selgitavad võitjat kell 18.

Ajakavaga saab tutuvad siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles