Kert Varik meelitas korvi tiitlitega harjunud mehe

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motokrossisõitja Kert Varik kogub vormi uueks, märtsis algavaks maailmameistrivõistluste hooajaks. Tänavu on Viljandimaa mehe paariline külgkorvis lätlane Lauris Daiders.
Motokrossisõitja Kert Varik kogub vormi uueks, märtsis algavaks maailmameistrivõistluste hooajaks. Tänavu on Viljandimaa mehe paariline külgkorvis lätlane Lauris Daiders. Foto: Erakogu

Külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlusteks valmistuv Kert Varik andis eile teada, et peatselt algaval hooajal on tema paariline suurte kogemustega Lauris Daiders.

Kert Varik
Kert Varik Foto: Marko Saarm

Läinud hooajal tegid Karksi kandist pärit Varik ja lätlane Daiders koostööd kahel viimasel maailmameistrivõistluste sarja etapil. Enamiku hooajast koos kaasmaalasest korvimehe Maarek Miiliga võistlenud Varik (pildil) oli sunnitud Daidersilt abi paluma, kui Miil rängalt põlve vigastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles