Öö, mil pidulisi jagub kõikjale ja konkurendid võivad klaase kokku lüüa

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Kuigi nii mõnegi peokorraldaja sõnul teevad inimesed aastavahetuse veetmise plaani viimasel minutil, jagub pidutsejaid sel ajal trallidele isegi siis, kui neid on maakonnas korraga julgelt üle paarikümne.

Viljandis saab seekordsel aastavahetusel pidutseda näiteks Ugalas, Lennukitehases, Cheer­sis ja Mulksus. Olustvere mõisa perenaine Tiina Randaru rääkis, et sealsele lossipeole on igal aastal ka Viljandi rahvast jagunud. Samuti on Tartu inimesi olnud ning kui ta on küsinud, kuidas nad teadsid Olustverre tulla, siis on selgunud, et info on levinud suusõnal. 

Tiina Randaru sõnul on peol, millel ta ise on kaasa löönud 30 aastavahetust, põhiliselt olnud ikka Olustveres elavad  ja sealt pärit inimesed. «Inimesed, kes on nii-öelda paisatud maailma laiali. Mõned noored tulevad tõesti väga kaugelt koju pere või vanavanemate juurde ja ka nemad on leidnud aastavahetusel tee Olustvere lossi.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles