Uuenenud Ugala publikurekord

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuendatud Ugala sisustamisel hoiti kinni originaalist. Ka kohviku konjakitoolid leiti sellised nagu need olid 1980. aastate hakul kui teatrimaja esimest korda avati.
Uuendatud Ugala sisustamisel hoiti kinni originaalist. Ka kohviku konjakitoolid leiti sellised nagu need olid 1980. aastate hakul kui teatrimaja esimest korda avati. Foto: Elmo Riig

Lõppev aasta kujunes Ugala teatrile väga edukaks. Märtsis avati pärast pikka ootamist remonditud teatrimaja. Seejärel sai alguse viimase 26 aasta edukaim hooaeg: publikuarv, mis viimase viie aasta jooksul jäi 43 000 ja 63 000 vahele, kasvas tänavu 90 200-ni.

Viimati nautis Ugala sellist menu aastal 1991, kui maksevahend oli rubla ja Viljandis elas 23 000 inimest.

Erakordse aasta kõige tormilisemaks kuuks kujunes märts, kui esmalt tõi suure rahvahulga kokku uue maja avamine ja nädal hiljem Eesti teatriauhindade gala. Ugala oli kogu meedia keskpunktis ja nautis ajaloo suurimat tähelepanu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles