Koos veedetakse heatujuline õhtu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetuse peol mängib tantsumuusikat ansambel Estraadiraadio.
Aastavahetuse peol mängib tantsumuusikat ansambel Estraadiraadio. Foto: Lauri Kulpsoo

Uue aasta vastuvõtmise traditsioon sai Ugala teatris alguse ligi 30 aastat tagasi. Teatrijuht Kristiina Alliksaar ütles, et vahepealsetel aastatel on see ammune tava katkenud, ent nüüd, kui teater võtab esimest korda uut aastat vastu värskelt renoveeritud majas, on aeg taas küps. Ugala ootab 31. detsembril kõiki peotujulisi inimesi koos teatrirahvaga vana aasta viimast õhtut ühiselt veetma.

«Läbi aastakümnete on publikule nautimiseks pakutud etendusi, etteasteid, näitlejate valmistatud hõrgutisi ja ennekõike suurepärast seltskonda, kellega koos nautida aasta viimaseid tunde,» rääkis Kristiina Alliksaar. «Tänavu on teatrirahvas end etteastete esitamise rõõmust vabaks jätnud, et saaksime pingevabalt uue aasta hea muusika saatel vastu võtta.»

Alliksaare sõnul tuleb mõnus ja viisakas äraolemise pidu, kus saab hea muusika järgi tantsida, sõpradega juttu ajada ning lihtsalt olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles