Aasta arendajad on Cleveroni omanikud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viljandi meeste Arno Küti ja Peep Kulla teekond ettevõtjana sai alguse juba eelmisel sajandil, aga suurele edule ehk aktsiaseltsile Cleveron panid nad aluse 2000. aastal, kui nad asutasid veebis tegutseva mööblipoe ON24.

Teekond maailma ainulaadse pakirobotini, mis korjab auhindu ülemaailmsetel innovatsioonivõistlustel ja muudab uueks maailma suurimat kaubandusketti Walmart, on olnud täis riske, aga samas olnud äärmiselt loogiline.

Cleveron on esimene, kelle Sakala on valinud Viljandimaa aasta tegijate sekka kaks aastat järjest. Tänavu oli selleks mitu põhjust. Aasta hakul kuulutati Arno Kütt ja Peep Kuld Eesti aasta ettevõtjateks, suve lõpul saabus Viljandisse Walmarti asepresidentidest koosnev delegatsioon, kes veendus, et Cleveron on tugev ja usaldusväärne ettevõte, ning aasta lõpuks kuulutas Walmart, et ostab Viljandist 500 pakirobotit juurde ning suurendab tellimusi järgmistel aastatel tõenäoliselt veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles