Ka Juta sai meeste mängulustist osa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Viljandi käsipallurite traditsiooniline jõulupühadeaegne koosviibimine on küll eeskätt mõeldud selleks, et kohtuda sõpradega ja veeta koos mõnusalt aega, ent puudunud pole ka sportlik mõõduvõtt. Erandit ei tehtud tänavugi. 

Teisipäeval spordihoones teoks saanud jõuluturniiril tegi kaasa 45 mängumeest, kes olid jagunenud viide võistkonda. Viljandis käsipallivankrit vedav treener Marko Koks märkis, et kokkusaamise peamine eesmärk on vanade sõpradega trehvamine, aga alati on tee saali leidnud ka uusi tulijaid.

Seda, kui pikk on Viljandi käsipallurite jõuluturniiritraditsioon, ei julgenud päris täpselt väita ükski seekordne osaleja. Marko Koksi sõnul ulatub see kunagise treeneri Lembit Nelke ellukutsutud kokkusaamine kindlasti paarikümne aastani. «On aga neidki, kes pakuvad sellele traditsioonile veel pikemat ajalugu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles