Uus taaskasutuspood tegi enne päris avamist jõulutäika

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu tänava mahajäetud laohoones seati sisse taaskasutuspood, mis hakkab toimima rendibokside süsteemiga ja kuhu inimesed saavad oma asju müüki tuua.
Koidu tänava mahajäetud laohoones seati sisse taaskasutuspood, mis hakkab toimima rendibokside süsteemiga ja kuhu inimesed saavad oma asju müüki tuua. Foto: Elmo Riig

Viljandi Koidu tänav 13 maja eest juhatas eile silt hoovi peal asuvasse hoonesse, kus on teisel korrusel uus rendiboksidega taaskasutuspood. 

Kuigi Koidu Täika on sel aastal avatud vaid kaks päeva, lisaks eilsele ka täna, hakkab see järgmisest aastast olema lahti pidevalt. Poe juhataja Leana Sumski rääkis, et ei plaaninud sel aastal üldse avada, aga et iga päev kirjutas Facebooki kaudu paar inimest ja küsis, millal juba poodi tulla saab, otsustas ta seda jõulutäika nime all siiski teha.

Sumski sõnul leidsid esimesed kliendid poe üles keerulisest kohast hoolimata. «Hoidsin hinge kinni ja mõtlesin, et keegi ei leia. Meil oli välja kuulutatud, et avame kell 12, aga enne seda olid inimesed juba ukse taga,» rääkis ta. «Need, kes sellistes poodides käivad, leiavad alati üles. Tulevad nagu kohvilõhna peale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles