Suure-Jaani sarjas jätkub maardulaste võidukäik

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suure-Jaani lauatennisekarikasarja kolmandal osavõistlusel läinud laupäeval jätkus Maardu klubi esindajate võidutee. Kui kahel esimesel etapil teenis peaauhinna Aleksandr Lušin, siis seekord oli võidukas tema klubikaaslane Artjom Putškov.

Coop Viljandi auhindadele peetud kolmandal osavõistlusel jõudsid 39 osaleja seast esikohta otsustavale mängule Artjom Putškov ja Sakala klubi esindaja Kert Villems. 0:3 kaotus tähendas viljandlasele teist kohta. Kolmanda koha mängus alistas Allar Vellner Pärnu klubist Vint-90 3:1 kohaliku klubi mängumehe Kalev Sengbuschi.

Eri arvestustes tulid Viljandimaa lauatennisistidest võitjaks juba mainitud Kalev Sengbusch klubist Suure-Jaani Lehola 2005 klassis veteran 40+ ning Priit Vihuri klubist Sakala klassis veteran 60+. Noorteklassis P-13 oli parim kohaliku klubi mängija Taavi Olesk. Suure-Jaani klubi edukaima esindaja tunnustuse võttis seekord vastu Tarmo Sengbusch.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles