Meemüüjal jäi laada esimestest tundidest mõru maitse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest reedeni kestab Viljandi spordikoolis traditsiooniline jõulueelne laat. Võrumaalt mett müüma tulnud Anti Pungar kurtis naaberleti müüjale, et Viljandis peaks vist mee hind olema kolm eurot kilo, et inimesed tema poole üldse vaataksid

Nagu teisedki meemüüjad kilo eest kaheksa eurot küsiv Pungar ütles, et laatasid on ehk juba liiga palju olnud ja inimesed ostmisest enam huvitatud pole. «Meemüüjaid on ka liiga palju,» tunnistas Lõuna-Eesti metsade mett pakkuv mees. Ta luges kokku, et spordihoones oli eile kümme meemüüjat, ja leidis, et neid võiks olla maksimaalselt viis ning korraldaja peaks seda reguleerima või müüjaid informeerima.

Anti Pungari sõnul pole tal ükski laat nii halvasti alanud, et esimese kolme tunni jooksul pole midagi ostetud. «Tundub, et võin parem kodus magada.» Ta polnud kindel, kas järgmisteks päevadeks üldse jääb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles