Lastepargi korrasta­mise plaanis lepiti kokku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kaasava eelarve hääletuse võitnud idee, mille järgi tehakse Lastepark tänapäevaseks ja lastesõbralikumaks, peaks saama tegelikkuseks mai lõpuks.
Viljandi kaasava eelarve hääletuse võitnud idee, mille järgi tehakse Lastepark tänapäevaseks ja lastesõbralikumaks, peaks saama tegelikkuseks mai lõpuks. Foto: Marko Saarm

Reedel kohtusid Viljandi raekojas selle aasta kaasava eelarve hääletuse võitnud Lastepargi tänapäevastamise idee esitajad, linnapea ning ehituse ja planeerimise eest vastutavad ametnikud. Linnapea, peaarhitekt ja majandusameti juhataja kuulasid idee esitajate nägemust 30 000 euro suuruse kaasava eelarve kasutamiseks. Linnavalitsuse esindajad tutvustasid olemasolevat Lastepargi renoveerimisprojekti ja seda, millise osa projektist saaks kaasava eelarvega ühildada.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul jõuti ühisele seisukohale, et kõige otstarbekam on selle rahasumma eest paigaldada kaks mänguatraktsiooni, üks pargi Uue tänava poolsesse külge, kus praegu on kiiged ja liivakast, ning teine Meeme tänava poolsesse külge. «Selline lahendus on mõistlik, sest nii ühendame kaasava eelarve idee ja olemasoleva projekti. Nii jääb linnavalitsusele alles ka võimalus Lastepargi renoveerimine vastavalt projektile ellu viia.»

Idee ühe eestvedaja Pille Labi sõnul koostatakse nüüd koos linna majandusametiga hanke läbiviimiseks lähteülesanne, et mudilased vanuses 1–3 aastat saaksid endale sobiva mänguala ning lapsed vanuses 3–12 aastat oma eale kohase mängulinnaku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles