Palgatõusuks jääb Viljandi rahakotti eurosid väga napilt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. novembril linnapeana tööle hakanud Madis Timpsonil ja tema linnavalitsusel oli kolm nädalat aega, et järgmise aasta eelarve kokku panna ja volikogule esitada.
6. novembril linnapeana tööle hakanud Madis Timpsonil ja tema linnavalitsusel oli kolm nädalat aega, et järgmise aasta eelarve kokku panna ja volikogule esitada. Foto: Marko Saarm

​Suurim ehitusraha läheb Viljandil tuleval aastal Paalalinna kooli ja kahe Männimäe lasteaia remondiks. Palgatõusuks jääb raha väga napilt ning seda saavad loota lasteaiatöötajad, huvikoolide õpetajad ja kultuuritöötajad.

Kui Madis Timpson 6. novembril Viljandi linnapeaks valiti, jäi tal kolm nädalat aega, et uue linnavalitsusega järgmise aasta 30,54 miljoni suurune eelarve paika panna ja volikogule arutamiseks anda. Esimest korda sai uus linnavõim eelarvega tööle hakata 13. novembril, kui laual oli 5,3 miljoni euro eest lisataotlusi. 

Madis Timpson, mis siis lõpuks välja tuli? Kas saite sellise tasakaalu, mida taga ajasite, või jäi midagi kripeldama? Kas kuhugi sai liiga palju ja kuhugi ehk liiga vähe?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles